Zakelijk vervoer Met het Zakelijk vervoer richt Hotax zich vooral op de bedrijven en Hotels in en rondom Zoetermeer. Deze dienstverlening gaat net iets verder dan het particulierenvervoer. Denk hierbij aan het vervoeren van gasten van uw bedrijf van en naar Schiphol, of naar een belangrijke afspraak. Wij hebben voor het Zakelijk vervoer speciale tarieven.  
Airportservice Gaat U op vakantie of op zakenreis, bij de Hotax is het mogelijk om 24 uur per dag 7 dagen per week vervoert te worden naar Schiphol of Rotterdam Airport tegen een speciaal tarief. Bij ons is het ook mogelijk om opgehaald te worden vanaf  Schiphol of R.dam Airport.  
Uitgaanstaxi Gaat U uit eten, naar de bios of naar een discotheek of kroeg. Bij de Hotax kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi reserveren. Niet zoals als bij vele taxibedrijven alleen in het weekend. Bij ons 24/7. Klik hier voor onze vaste klanten.
60+ Wij hebben voor de senioren(60+) een speciaal tarief. Senioren kunnen bij de Hotax gratis een pasje aanvragen. Op vertoon van deze pas krijgt u 20% korting op het meter bedrag.
Taxi Centrale Hotax is een taxibedrijf dat al meer dan 40 jaar taxivervoer verricht in  Zoetermeer e.o. Heeft u een priv√© afspraak of een zakelijke afspraak. Of u vliegt van Schiphol Airport of Rotterdam Airport. Dan kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week terecht bij de Hotax.  

Wij staan voor: 
Service
Kwaliteit
Dienstverlenend
Betrouwbaarheid
Jarenlange ervaring 
Groepsvervoer Het is mogelijk bij ons om een busje te reserveren voor max. 8 pers